УНИКОЛ

ЛЕПИЛА

УНИКОЛ

ОПИСАНИЕ

Високоефективно еднокомпонентно сухо лепило на циментополимерна основа ЕN 12004+a1/АС, клас С1

ПРИЛОЖЕНИЕ

За залепване на фаянсови плочки върху стени и подове от бетон, газобетов,плоски мазилки и замазки в сухи и мокри помещения.

НАЧИН НА УПОТРЕБА

Основата трябва да е здрава, чиста и суха. За повишаване на адхезията се грундира по избор с „Грунд 50 строителен универсален”, „Грунд 50 Полисил” или серията „Силтех”, най-малко 24 часа преди нанасяне на лепилото.Към 280÷300  мл вода се прибавя 1 кг сухо лепило и се разбърква. Сместта се оставя да престои 15-20мин., след което се разбърква отново.Нанасянето  се извършва с назъбена шпакла.Плочките трябва да се залепват сухи, не се накисват във вода.По време на нанасянето на лепилото температурите на околната среда и на основата не трябва да са под 5оС и над 30оС. 

ПРЕДИМСТВА

  • Лесна употреба
  • Прясно залепения материал не се свлича
  • Устойчивост на мраз и влага и след пълното втвърдяване на лепилото


PАЗХОД / 2,5 kg/m2 в зависимост от неравностите на основата.
  

ОПАКОВКА

В 25 кг пластмасови баки

СЪХРАНЕНИЕ

12 месеца в проветриви складови помещения при положителни температури. При транспорт да се пази от замръзване.„ При продължително съхранение да се разбърква преди употреба.

ВНИМАНИЕ!

Продуктите на Теком АД отговарят на изискванията на посочените нормативни документи, само при правилно съхранение, обработване и влагани при условия в съответствие с  препоръките на производителя информация за съответния продукт,копия от която се предоставят по заявка. Информацията за продуктите е въз основа на опита и познанията ни.Разликите в материалите и действителните условия на обекта са такива,че не може да се гарантира пригодността им за точно определена цел,нито да има законни задължения от настоящата информация,нито от писмени препоръки или други съвети.Потребителят трябва да провери пригодността на продукта към поставените цели. Теком АД запазва правото си да променя характеристиката на своите продукти.Правата на собственост на трети лица следва да бъдат спазвани.Всички поръчки се приемат съгласно нашите условия на продажба и доставка.Потребителите са длъжни винаги да правят справка с последното издание на регионалната Техническа Техническа информация за съответния продукт,копия от която се предоставят по заявка.
УНИКОЛ
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.